Vanaf vandaag is het zover: 6 t/m 16 april is het de Week van het christelijke boek 2022! šŸ“š
Bij aankoop van ā‚¬ 15 aan boeken ontvang je het actieboek ‘De nacht die mijn leven voorgoed veranderde’ gratis in onze winkel. Het boekje is geschreven door Lody van de Kamp.

In deze novelle gaat de Joodse KasriĆ«l met zijn kleindochter Mirjam in gesprek over zijn verleden. Zijn verhaal begint in Polen, waar hij als kleine jongen met zijn familie wordt opgepakt. Het lukt hem om gettoā€™s en concentratiekampen te overleven en voor zijn broertje te zorgen, maar daarvoor betaalt hij een hoge prijs. Na de oorlog grijpt hij de kans om naar Amerika te vertrekken met beide handen aan en verbreekt alle banden met zijn verleden. Als hij jaren later terugkeert naar Europa, praat hij voor het eerst in zijn leven over het afschuwelijke geheim en het schuldgevoel dat hem al die tijd heeft verteerd.

Een liefdevol geschreven, aangrijpende novelle over een jongen die na de oorlog verder moet met een levenslang trauma, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Over Walstraat 68

Walstraat 68 is een ontmoetingsplek voor zowel jong als oud. Bij Walstraat 68 kunt u terecht voor een kopje koffie of thee met aandacht. Maak eens een praatje! Ook hebben we een winkel, hier verkopen we diverse leuke producten. Zo hebben we altijd de nieuwste boeken, leuke cadeauartikelen en prachtige curiosa. Naast dit alles bieden we een luisterend oor. U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar!

Walstraat 68, 4381 GE Vlissingen - 0118 310184

Walstraat 68 Ā© 2018. Alle rechten voorbehouden