Categorie Nieuws

Welcome Women at Walstraat

Hoi lieve vrouw, je bent hartelijk welkom op de vrouwenmorgen. Gezelligheid, creatief bezig zijn en momenten van aandacht voor jou en voor elkaar. We willen je graag leren kennen! Wanneer? Dinsdagochtend van 10:15-12:00. De data zijn: 19 maart 2024, 16…

Samen op weg naar Pasen

In de winkel liggen weer mooie boeken voor de lijdenstijd en Pasen. Kom gerust eens kijken. Leef samen met uw kind(eren) in de lijdenstijd toe naar het paasfeest!

5 jaar Walstraat 68

Walstraat 68 – 5 jaar! Vier je het met ons mee? Van woensdag t/m zaterdag is het feest in de winkel! Alle brocante 20% korting. Alle kaarten: 5e gratis (goedkoopste). Veel boeken met hoge korting. Altijd prijs met de grabbel-pot.…

Pinksterviering zondag 5 juni

Komende zondag is het Pinksteren. We hopen dit (net als bij Pasen) te vieren in Walstraat 68. We starten om 12:30 uur. Aansluitend is er een lunch. Om 14:00 uur hopen we af te ronden. Tot zondag!  

Pinksteren

5 juni is het weer Pinksteren. Voor deze dag hebben we allerlei boeken, voor kinderen en voor volwassenen.

Moederdag

Zondag is het Moederdag! Haal nog een cadeautje in huis. We hebben voor ieder wat wils.  

Paasviering 17 april

U en jij bent van harte uitgenodigd om de Paasviering bij te wonen in de winkel. Deze wordt gehouden op 1e Paasdag, 17 april om 12:00 uur. We sluiten af met een lunchbuffet. Toegang is gratis. Welkom!